Med en utökad mängd analyser och artiklar i Aktiellt är det viktigt att du som läsare på ett enkelt sätt kan ta del av den analys som skrivits om de bolag som du är intresserad av. 

Utöver den skrivna analysen erbjuds även rekommendationer, nyheter och blogginlägg som löpande publiceras rörande enskilda bolag. 

 - När vi utvecklar ny funktionalitet i Aktiellt är vår ambition att du som kund på ett smidigt sätt ska kunna ta del av mer av Swedbanks analys så att du snabbt ska kunna hitta information om de aktier du är intresserad av, säger Martin Hallström, chefredaktör för Aktiellts aktieanalys.  

Läs mer: 

Aktiellt - Ett fullmatat analyserbjudande!
Aktiellt - Utökat analysstöd för bättre affärer


Bolagssidor - nu är allt samlat på ett ställe
Ett stort steg på vägen för att uppfylla denna ambition är de bolagssidor som precis lanserats på Aktiellt. På respektive bolagssida finns all Swedbanks analys och alla artiklar som publicerats på Aktiellt om aktuellt bolag. Dessutom kommer du att hitta det senaste nyhetsflödet från nyhetsbyrån Direkt kring aktuellt bolag. 

Utöver analyser och nyheter kan du även, för de aktier som Swedbank har under bevakning, ta del av ett stort antal finansiella nyckeltal utifrån Swedbanks prognos för de kommande två åren. Dessa nyckeltal kan guida dig och ge en uppfattning om bolagets värdering, tillväxt, utdelning, lönsamhet, skuldsättning och kapitaleffektivitet.

Martin Hallström fortsätter;

- Förhoppningsvis kommer dessa bolagssidor att bli en naturlig plats där våra läsare enkelt kan hålla sig uppdaterade om de bolag och aktier som de är intresserade av. Med en allt högre generell värdering på Stockholmsbörsen är det viktigare än på länge att vara selektiv och noggrann i sina aktieval. Med hjälp av de nya bolagssidorna kommer det att bli betydligt lättare att skapa sig en samlad bild av ett bolag och dess aktie, samt att hålla dig uppdaterad om vad som händer i och kring bolaget.


Hitta till bolagssidan
Bolagssidan för ett bolag kommer man till genom att klicka på 'info'-knappen som finns tillsammans med 'köp' och 'sälj'-knapparna i alla analyser och artiklar som berör enskilda bolag.

För att komma direkt till ett bolags separata bolagssida går det också att skriva in adressen direkt i webbläsaren, vilken då är http://www.swedbank-aktiellt.se/om/"bolagsnamn"

Söker du efter ett bolag i 'sök'-rutan på Aktiellt är också det första alternativet som ges en länk till just det bolagets samlingssida.


Missa inte att registrera dig som användare på Aktiellt
För att registrera sig som användare på Aktiellt kan du som är värdepapperskund i Swedbank eller sparbank kontakta Kundcenter, din rådgivare eller besöka ett bankkontor för att få hjälp med personliga inloggningsuppgifter.

När du väl registrerat dig som användare på Aktiellt kan du sedan via direktinloggning nå alla analysartiklar och rekommendationer på löpsedeln samt analysen i Veckomejlet och mejlutskicket av Swedbank Trading. Dessutom kommer du genom att vara registrerad användare ha direktaccess till bolagssidornas nyckeltalsprognoser i de bolag som Swedbank har under bevakning.

Genom denna registrering kan man således via ett enda klick nå allt låst analysmaterial, antingen direkt på Aktiellt eller via länkarna i våra mejlutskick.