Tre sätt att nå bolagssidorna 
Äntligen finns information, analyser och artiklar om de bolag som Swedbank analyserar bekvämt samlad på ett ställe; de nya bolagssidorna. Det finns flera sätt att hitta till dem:

När du läser en artikel eller analys i Aktiellt och vill veta mer om bolaget och aktien är det bara att klicka på den gråa 'info'-knappen som finns vid 'köp' och 'sälj'-knapparna.

När du skriver in ett bolagsnamn i 'sök'-rutan uppe till höger i Aktiellt är det första alternativet som ges en länk till bolagssidan. 

Det går också att skriva in adressen direkt i webbläsaren: https://www.swedbank-aktiellt.se/om/bolagsnamn


Allt på ett ställe
På bolagssidorna finns all Swedbanks analys och alla artiklar som publicerats i Aktiellt om varje bolag samlat. Dessutom finns det senaste nyhetsflödet om bolaget från nyhetsbyrån Direkt. 

För samtliga bolag på Stockholmsbörsen finns information och nyckeltal på rapporterade data. 

För de aktier som Swedbank har under bevakning finns även finansiella nyckeltal som bygger på Swedbanks prognos för de kommande två åren. Nyckeltalen ger en uppfattning om bolagets värdering, tillväxt, utdelning, lönsamhet, skuldsättning och kapitaleffektivitet. Självklart finns här också Swedbanks rekommendation i aktien. 


Så här svarade läsarna på förra veckans fråga

Har du sett Aktiellts nya bolagssidor?

  • Ja, jag använder dem regelbundet. 10 %
  • Ja, men jag har ännu inte hunnit börja använda dem. 8 %
  • Ja, men jag skulle behöva mer information om hur de kan användas. 9 %
  • Nej, hur hittar jag till bolagssidorna? 73 %

Läs mer om bolagssidorna i Fullmatade bolagssidor ger bättre analysstöd