Sedan tidigare har Swedbanks kunder kunnat ta del av löpande information och uppdateringar om ekonomin, placeringar, börsutveckling och enskilda affärsidéer genom de två utskicken Veckomejl och Swedbank Trading. 

Nu har ytterligare tre utskick för kunder och investerare lanserats. – Med en prenumeration blir det enklare att ta del av de senaste analyserna och man riskerar då heller inte att missa när ny analys publiceras, säger Martin Hallström, marknadsanalytiker på Swedbank. 

Den populära Sektorfavoriter går nu att få direkt i inkorgen. Om inte stora förändringar sker, så kommer utskicket varannan tisdag i samband med att listan över Swedbanks sektorfavoriter uppdateras. På så sätt blir det lättare att läsa bolagsanalyser och ta del av nya rekommendationer som Swedbank tar fram ihop med Kepler Cheuvreux. 

Med hjälp av en prenumeration på Morgonrådet behöver den läsglade inte vänta två veckor på utskick. Varje vardagsmorgon går mailutskicket ut ihop med publiceringen av dagens Morgonrådet. – Det är ett mycket smidigt sätt att kontinuerligt få till sig de bolagsanalyser som Swedbank publicerar, säger Martin Hallström.

Varje onsdag kommer Teknisk Analys OMXS30, en matnyttig uppdatering av Stockholmsbörsen byggt på teknisk analys. Även denna produkt går numer att prenumerera på via mail. – Prenumeranterna får en fullständig och djuplodande börsanalys, kompletterat med nödvändiga grafer och viktiga kursnivåer, i inkorgen varje onsdag, säger Martin Hallström.

Anmälan för samtliga utskick står öppen för alla, men för att läsa analysen krävs att man är inloggad. Enklaste sättet att få tillgång till analyserna som skickas ut med mail är genom att registrera sig som användare på Aktiellt. På så sätt får man tillgång till all analys i sin inkorg och kan läsa allting direkt informationen publiceras. 

Kontakta din rådgivare på Swedbank eller Sparbankerna för att registrera dig som användare på Aktiellt. Anmälan till de olika utskicken kan göras via följande länkar:

Morgonrådet

Sektorfavoriter

Swedbank Trading

Teknisk Analys OMXS30

Veckomejl