En stor del av det material som publiceras här på Aktiellt vad gäller analyser, artiklar, bloggar och sändningar i webb-tv, finns även på twitterkontot @Aktiellt, för den som följer detta.

På kontot publiceras också andra inlägg av Swedbanks experter och strateger. Det kan till exempel gälla kommentarer kring räntebeslut och sysselsättningssiffror, eller tekniska djupdykningar i enskilda aktier eller aktieindex. Utöver detta återpubliceras även annat intressant och matnyttigt material – kurerat av Swedbanks experter och strateger. Löpande kommenterar också Roburs förvaltare vad som är aktuellt i sina respektive fonder och hur det påverkar deras förvaltning. Tips om pension och sparande i ett bredare perspektiv hittar du också.

I högerkolumnen på Aktiellt finns det också en ruta där twitterinlägg från ett antal av Swedbanks strateger, ekonomer och avdelningar löpande publiceras, bland annat @MartinHallstrom, @RobertOldstrand, @SwedbankMakro, och @arturoarques.

– Vår ambition är att vara så tillgängliga som möjligt. Då många av våra kunder nyttjar sociala medier som Twitter känns det också naturligt att komma ut med analysen även i denna kanal, säger Martin Hallström, marknadsstrateg på Swedbank Analys – som utöver att hantera Aktiellts twittrande även själv twittrar flitigt under @MartinHallstrom.

Två tips till Twitterintresserade

  • Följ @Aktiellt på Twitter
  • Registrera dig som användare på Aktiellt för direktaccess till all analys som publiceras på Aktiellt och Twitter.