Som ett led i att förenkla och tillgängliggöra den analys som publiceras på Aktiellt finns det möjlighet att prenumerera på flertalet av Swedbanks analystjänster. Detta innebär att du som kund alltid via mejl får tillgång till våra analystjänster i samband med att de publiceras. – Genom att prenumerera på våra analystjänster finns det således ingen risk att man skulle missa då ny analys publicerats, säger Martin Hallström, marknadsanalytiker på Swedbank.

Det senaste tillskottet öppet för mejlprenumeration är Swedbanks Fokusportfölj. Fokusportföljen är en fokuserad och diversifierad svensk basportfölj, vilken bygger på Swedbanks tematiska aktiestrategi och Kepler Cheuvreux´s fundamentala bolagsanalys. Den består av 12 till 16 aktier och placeringshorisonten är 3-6 månader. Fokusportföljen uppdateras på tisdagar varannan vecka, eller då någon förändring sker.

Sedan tidigare går det få mejlutskick av Morgonrådet, Aktiellts Veckomejl, Sektorfavoriter, Swedbank Trading och Teknisk Analys OMXS30. 

Dessa analystjänster är tänkta att komplettera varandra för att tillsammans skapa ett heltäckande aktierelaterat produktutbud, oavsett vilket tidsperspektiv och investeringssätt du har som kund. 

Martin Hallström fortsätter:

- För enkelheten att ta till sig analysen är samtliga prenumerationer självklart intressanta, men där analystjänster så som Fokusportföljen och Swedbank Trading kanske är av extra intresse, då de uppdateras oregelbundet.  Genom en prenumeration av dessa erhålls därmed alltid ett mejl i samband med att en förändring sker. 

Anmälan för samtliga utskick står öppen för alla, men för att läsa analysen krävs att man är inloggad. Enklaste sättet att få tillgång till analyserna som skickas ut med mejl är genom att registrera sig som användare på Aktiellt. På så sätt får man tillgång till all analys direkt i sin inkorg.

Kontakta din rådgivare på Swedbank eller Sparbankerna för att registrera dig som användare på Aktiellt. 

Här görs anmälan till de olika utskicken