Som vanligt innehåller sändningen en kavalkad av högaktuell information och inspiration om aktier och sparande. 

Hur påverkar aktuella händelser i världen läget på börsen? Vad ska man placera i? Swedbanks experter och inbjudna gäster ger sin syn på detta och mycket mer under 50 fullspäckade minuter. 

Läs mer om programmet i Aktie-TV tar pulsen på marknaden


Många sätt se Aktie-TV

Swedbank TV

Sändningen finns även i internetbanken (Spara & Placera – Analyser, artiklar och bloggar) samt i appen Spara och Placera (Analyser, artiklar och bloggar). I appen kan du logga in med BankID.

Om du inte har möjlighet att titta klockan 18.30, onsdagen den 16 maj, går det som vanlig att se programmet i efterhand, när och var du vill.

Exklusiva långintervjuer med vd:ar nästa vecka

För den som vill fördjupa sig ytterligare i de bolag som presenteras i Aktie-TV kommer under nästa vecka exklusiva långintervjuer med vd:arna för Fabege, Indutrade och Bilia. Missa inte denna unika chans! 

Det kommer också längre avsnitt om råvaror och flera av Roburs förvaltare berättar om de fonder som de ansvarar för.

Månadsspara långsiktigt i fonder

Det bästa sparandet är det som blir av. Så starta ett månadssparande där pengarna dras automatiskt från ditt lönekonto och placeras i de fonder du väljer.

  • Tar minimalt med tid.
  • Du sprider risken över tid.
  • Sparandet blir av!

Viktig information

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i aktier och fonder kan både minska och öka i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Du rekommenderas därför att bilda dig din egen uppfattning och inte enbart förlita dig på information häri. En fond med riskklass 6-7 kan både minska och öka kraftigt i värde, på grund av sin sammansättning och de förvaltningsmetoder som används.
Faktablad, informationsbroschyrer och fondbestämmelser för Swedbank Roburs fonder finns att hämta hos din återförsäljare eller på swedbankrobur.se/fondlista. Vid en placering i utländska värdepapper kan utfallet även påverkas av förändringar i respektive lands valutakurs.

Läs även Viktig information om Investeringsrekommendationer

Läs även Viktig information om Aktiellt nedan