Som vanligt innehåller sändningen en kavalkad av högaktuell information och inspiration om aktier och sparande. 

Hur påverkar aktuella händelser i världen läget på börsen? Vad ska man placera i? Swedbanks experter och inbjudna gäster ger sin syn på detta och mycket mer under 50 fullspäckade minuter. 

Läs mer om programmet i Aktie-TV tar pulsen på marknaden


Många sätt se Aktie-TV

Swedbank TV

Sändningen finns även i internetbanken (Spara & Placera – Analyser, artiklar och bloggar) samt i appen Spara och Placera (Analyser, artiklar och bloggar). I appen kan du logga in med BankID.

Om du inte har möjlighet att titta klockan 18.30, onsdagen den 16 maj, går det som vanlig att se programmet i efterhand, när och var du vill.

Exklusiva långintervjuer med vd:ar nästa vecka

För den som vill fördjupa sig ytterligare i de bolag som presenteras i Aktie-TV kommer under nästa vecka exklusiva långintervjuer med vd:arna för Fabege, Indutrade och Bilia. Missa inte denna unika chans! 

Det kommer också längre avsnitt om råvaror och flera av Roburs förvaltare berättar om de fonder som de ansvarar för.

Viktig information
Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En placering i finansiella instrument som aktier innebär ett risktagande och du kan förlora hela eller delar av det investerade kapitalet. Vid en placering i utländska finansiella instrument kan utfallet även påverkas av förändringar i respektive lands valutakurs.

För Swedbank Roburs fonder finns även aktuella faktablad, informationsbroschyrer och fondbestämmelser att hämta hos din återförsäljare eller på swedbankrobur.se