Som vanligt är programmet fullspäckat med spännande och högaktuellt innehåll för den aktie- och placeringsintresserade.

Börshösten har varit skakig. Hur ser det ut framöver? Aktie-TV tar tempen på världskonjunkturen och Swedbanks analytiker ger sin syn på aktiemarknaden och hur man för närvarande bör positionera sitt sparande.

Vilka är fördelarna med att fördela sitt sparande på olika tillgångsslag? Hur mår råvarumarknaderna? Dessa och många andra frågor får svar i programmet. Från Swedbank Robur medverkar fondförvaltarna Henrik Carlman och David Stenlund som förvaltar fonderna Fokus respektive Global Impact.

Som tidigare innehåller sändningen förstås även de mycket populära intervjuerna med vd:ar för spännande börsbolag. Denna gång medverkar bland annat SSAB:s Martin Lindqvist, som kommenterar hur de högaktuella handelstullarna påverkar stålmarknaden. Telia är mitt uppe i en intensiv omvandling vilket bolagets vd Johan Dennelind berättar om. Dessutom bjuder Unga Aktiesparares vd Tove Zander på tips om aktiesparande.

– Intresset för Aktie-TV är stort. Som vid tidigare sändningstillfällen arrangerar kontor över hela landet kundträffar i samband med sändningen. Givetvis går det också att följa sändningen via värdepapperstjänsten i internetbanken och app. Men enklast gör man det här i Aktiellt, säger Per Eklund, ansvarig för Aktie-TV.

Vill du se vad Tove Zander har för tips om aktiesparande så kan du göra det redan nu.


Många sätt att se Aktie-TV

Givetvis kommer du att påminnas här i Aktiellt den 14 november. Sändningen finns även i internetbanken och appen (Spara & Placera – Analyser, artiklar och bloggar) samt i appen. I appen kan du logga in med BankID. Eller så kan du se på Swedbank TV.

Om du inte har möjlighet att titta onsdag 14 november klockan 18:30 går det som vanligt att se programmet i efterhand, när och var du vill.

Swedbank TV
Se Aktie-TV