Samarbetet ger handelsintensiva aktiekunder i Swedbank och Sparbankerna möjlighet att skapa en egen aktieskärm. Produkten är ett komplement till den befintliga internetbanken där kunden kan se börskurser och nyheter i realtid. Alltsammans smidigt samlat på samma skärm.  

- Själva handeln sker som vanligt, inloggat i våra digitala miljöer, berättar Tomas Karlsson som är ansvarig för digital värdepappersförsäljning på Swedbank.

Aktieskärmen är särskilt intressant för kunder som handlar mycket och ofta, och därför kan dra stor fördel av mer avancerade funktioner.   

- Aktiva kunder har unika behov, och behöver enkelt kunna strukturera marknadsdata och information för att genomföra sina investeringsbeslut, säger Tomas Karlsson. 

- Det innebär också att vi nu har ett heltäckande erbjudande till våra värdepapperskunder: ett konkurrenskraftigt courtage, ett brett analysutbud via Aktiellt, en uppdaterad handelsmiljö både via internetbank och app, samt kundsupport dygnet runt som gör att våra kunder enkelt kan hantera sina värdepappersaffärer, säger Tomas Karlsson. 

Aktieskärmen tillhandahålls på prenumerationsbasis. Baspaketet för en icke-professionell kund kostar endast 99 kr i månaden, där eventuella extra funktioner sedan kan läggas till enligt önskemål. 

Låter det intressant? Titta på den här instruktionsvideon för att se hur tjänsten fungerar.

 

Fakta om Millistream Trader:
Levereras av Millistream Market Data AB som tagit fram produkten till bland annat kunder i Swedbank och sparbankerna mot en månatlig kostnad. För fullständig prislista klicka här och scrolla ned till underrubriken Millisteam Trader.


Vill du prenumerera på tjänsten?
Skicka i så fall ett meddelade till oss när du är inloggad i nya internetbanken under ”Meddelanden” – ”Nytt meddelande” – ”Värdepappershandel”, och där anger att du vill påbörja ett abonnemang på Millistream Trader.


Viktig information

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En placering i aktier innebär ett risktagande och du kan förlora hela eller delar av det investerade kapitalet. Vid en placering i utländska värdepapper kan utfallet även påverkas av förändringar i respektive lands valutakurs.

Läs även Viktig information om Investeringsrekommendationer

Läs även Viktig information om Aktiellt nedan