Som vanligt har du chansen att ta del av Swedbanks experter och analytikers syn på världskonjunkturen, börsen och hur man bäst manövrerar i den ganska stökiga miljö som just nu råder på världens börser. De svarar också på vad som blir avgörande för aktiemarknadens utveckling framöver, och vilka regioner som för närvarande bedöms vara mest intressanta ur ett placeringsperspektiv.

Som alltid gästar vd:ar för aktuella och spännande börsbolag programmet: Denna gång träffar du Bolidens Mikael Staffas, Electrolux Jonas Samuelson, JM:s Johan Skoglund och Karl Henrik Sundström från Stora Enso. 

Från Swedbank Robur medverkar VD Liza Jonson, för att diskutera hållbart sparande och avkastning med Swedbank Roburs aktiechef Stefan Sundblom. Han berättar även om trenden med allt fler småbolagsfonder och varför småbolag är så intressanta ur ett placeringsperspektiv. Dessutom berättar Ingemar Syréhn, som förvaltar Roburs populära Export- och Sverigefonder, om hur han tänker och agerar i fonderna.

Ytterligare gäster i programmet är Swedbanks Privatmarknadschef Eva Trouin. Hon djupdyker i ett av sina favoritämnen, nämligen kvinnligt sparande. Och Tove Zander, vd för Unga Aktiesparare, berättar om fördelarna med att börja spara i akter redan som ung, och ger tips om hur man kommer igång. Tips som kan underlätta och ge inspiration till ditt sparande kommer som vanligt också i ”Tips från coachen”. 

Hjärtligt välkommen att se kvällens sändning

Mer om programmet finns att läsa i Missa inte Aktie-TV 15 maj

Sändningen börjar ikväll, den 15 maj, klockan 18.30.


Många sätt se Aktie-TV

Om du laddat ned Swedbanks app kan du se sändningen i din iPhone, iPad eller Androidmobil. Enkelt via att välja ”Spara och Placera” – här hittar du en banner med ingång till Aktiellt.

Givetvis kan du också se sändningen i värdepappertjänsten i internetbanken eller på Swedbank Direkt.

Om du inte har möjlighet att titta klockan 18.30, i kväll, går det som vanlig att se programmet i efterhand, när och var du vill.

Länk till TV-programmet

Viktig information

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En placering i aktier innebär ett risktagande och du kan förlora hela eller delar av det investerade kapitalet. Vid en placering i utländska värdepapper kan utfallet även påverkas av förändringar i respektive lands valutakurs.

Läs även Viktig information om Investeringsrekommendationer

Läs även Viktig information om Aktiellt nedan