Programmet brukar vara mycket populärt bland de börsintresserade, och höstens inslag var inget undantag. 13 procent av Aktiellts läsare svarade att de aldrig missar en sändning, medan 14 procent oftast brukar se sändningarna. 19 procent av läsarna svarade att de inte har tid att se programmet just under onsdagskvällen, men att de planerade att titta i efterhand. 

Totalt ämnade alltså 45 procent av läsarskaran se programmet. En klart ansenlig andel. Granskas svaren bland de som inte tänkte se programmet ser man emellertid att hela 34 procent av läsarskaran inte vet vad Aktie-TV är för något. Detta är bekymrande. Programmet är nämligen en riktigt svårslagen källa till information för alla som är intresserade av börs, aktier och placeringar. 

För dig som missade onsdagssändningen finns dock goda nyheter! Det går nämligen alldeles utmärkt att se sändningen i efterhand. 

Klicka bara på den här länken, luta dig tillbaka, och njut av ett Aktieprogram som är lika medryckande som det är informativt. 

Vill du veta mer om Aktie-TV och höstavsnittets innehåll? Läs då den här artikeln. 


Så här svarade läsarna på förra veckans fråga:

Ska du titta på Aktie-TV på onsdag klockan 18.30?

  • Ja, självklart. Jag missar aldrig en sändning. 13%
  • Ja, jag tittar oftast på programmet. 14%
  • Nej, jag har inte tid på onsdag, men tittar efteråt. 19%
  • Nej, jag brukar inte se programmet. 21%
  • Vad är Aktie-TV? 34%


Månadsspara långsiktigt i fonder

Det bästa sparandet är det som blir av. Så starta ett månadssparande där pengarna dras automatiskt från ditt lönekonto och placeras i de fonder du väljer.

  • Tar minimalt med tid.
  • Du sprider risken över tid.
  • Sparandet blir av!

Viktig information

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i aktier och fonder kan både minska och öka i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Du rekommenderas därför att bilda dig din egen uppfattning och inte enbart förlita dig på information häri. En fond med riskklass 6-7 kan både minska och öka kraftigt i värde, på grund av sin sammansättning och de förvaltningsmetoder som används.
Faktablad, informationsbroschyrer och fondbestämmelser för Swedbank Roburs fonder finns att hämta hos din återförsäljare eller på swedbankrobur.se/fondlista. Vid en placering i utländska värdepapper kan utfallet även påverkas av förändringar i respektive lands valutakurs.

Läs även Viktig information om Investeringsrekommendationer

Läs även Viktig information om Aktiellt nedan