Vill du veta varför småbolag i tillväxtländerna är särskilt intressanta att investera i, eller vad som är på gång i den spännande Swedbank Roburfonden Ny Teknik? Kanske vill du ha reda på vad som vankas för företagen Storytel, Holmen, Trelleborg och Peab, direkt från börsvd:arna själva? 

I så fall är Aktie-TV något för dig! Det alltid lika efterlängtade programmet produceras av Swedbank två gånger om året, och höstens avsnitt innehåller både det som beskrivs ovan och mycket mer. Till exempel intervjuas fondförvaltare Fredrik Mattsson om hög utdelning i dagens turbulenta lågräntemiljö, och Swedbanks experter analyserar såväl världskonjunktur som börsläge. 

Allt som allt är Aktie-TV ett roligt sätt för dig som är börsintresserad att ta tempen på marknaden och lära dig mer om sparande, placeringar och fonder. Om du missade sändningen i onsdags finns det lyckligtvis ingen anledning att misströsta. Du kan enkelt titta på Aktie-TV i efterhand genom att klicka på länken här. 

Ha så kul! 

Månadsspara långsiktigt i fonder

Det bästa sparandet är det som blir av. Så starta ett månadssparande där pengarna dras automatiskt från ditt lönekonto och placeras i de fonder du väljer.

  • Tar minimalt med tid.
  • Du sprider risken över tid.
  • Sparandet blir av!

Viktig information

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i aktier och fonder kan både minska och öka i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Du rekommenderas därför att bilda dig din egen uppfattning och inte enbart förlita dig på information häri. En fond med riskklass 6-7 kan både minska och öka kraftigt i värde, på grund av sin sammansättning och de förvaltningsmetoder som används.
Faktablad, informationsbroschyrer och fondbestämmelser för Swedbank Roburs fonder finns att hämta hos din återförsäljare eller på swedbankrobur.se/fondlista. Vid en placering i utländska värdepapper kan utfallet även påverkas av förändringar i respektive lands valutakurs.

Läs även Viktig information om Investeringsrekommendationer

Läs även Viktig information om Aktiellt nedan