På finansmarknaden är information i allra högsta grad en färskvara. Glädje kan på ett ögonblick förbytas till förtvivlan efter en nedslående kvartalsrapport, olyckligt pressmeddelande, eller varför inte ett illavarslande utspel från en toppolitiker? På samma sätt kan värdet på en tillgång snabbt rusa om marknaden kommer över gynnsam information.  

Som investerare lönar det sig därför att hålla sig uppdaterad om de färskaste nyheterna och analyserna. Så gör det lätt för dig. Via våra uppskattade nyhetsbrev kan du enkelt och gratis prenumerera på uppdateringar om ett stort antal av våra analyser, artiklar och affärsidéer, direkt till din mejlkorg. Du kan själv välja vilka av dem du vill ha utskick om. Allt du behöver göra är att ange förnamn, efternamn, och e-postadress. 

Klicka här för att komma till sidan där du kan anmäla dig till våra e-postutskick.


Månadsspara långsiktigt i fonder

Det bästa sparandet är det som blir av. Så starta ett månadssparande där pengarna dras automatiskt från ditt lönekonto och placeras i de fonder du väljer.

  • Tar minimalt med tid.
  • Du sprider risken över tid.
  • Sparandet blir av!

Viktig information

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i aktier och fonder kan både minska och öka i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Du rekommenderas därför att bilda dig din egen uppfattning och inte enbart förlita dig på information häri. En fond med riskklass 6-7 kan både minska och öka kraftigt i värde, på grund av sin sammansättning och de förvaltningsmetoder som används.
Faktablad, informationsbroschyrer och fondbestämmelser för Swedbank Roburs fonder finns att hämta hos din återförsäljare eller på swedbankrobur.se/fondlista. Vid en placering i utländska värdepapper kan utfallet även påverkas av förändringar i respektive lands valutakurs.

Läs även Viktig information om Investeringsrekommendationer

Läs även Viktig information om Aktiellt nedan