En inte alltför vågad gissning är att det bland den tredjedel av läsarna som inte känner till programmet finns många nytillkomna läsare av Aktiellt. De har i så fall chansen att bli glatt överraskade. Aktie-TV har funnits nästan sedan Hedenhös och sänds två gånger per år. Programmet är en riktig guldgruva för de som är intresserade av sparande, börs och placeringar. 

Så varför inte passa på att stifta en ny bekantskap redan nu i helgen? 

Se sändningen här 

Och ett sista tips. Du vet att du hittar alla våra sändningar samlat på ett ställe: https://www.swedbank-aktiellt.se/swedbank-tv/

Mycket nöje och trevlig helg!


Så svarade läsarna på förra veckans fråga

Ska du titta på Aktie-TV på onsdag klockan 18.30?

  • Ja, självklart. Jag missar aldrig en sändning 11%
  • Ja, jag tittar oftast på programmet 13%
  • Nej, jag har inte tid på onsdag, men tittar efteråt 24%
  • Nej, jag brukar inte se programmet 19%
  • Vad är Aktie-TV? 33%

Månadsspara långsiktigt i fonder

Det bästa sparandet är det som blir av. Så starta ett månadssparande där pengarna dras automatiskt från ditt lönekonto och placeras i de fonder du väljer.

  • Tar minimalt med tid.
  • Du sprider risken över tid.
  • Sparandet blir av!

Viktig information

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i aktier och fonder kan både minska och öka i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Du rekommenderas därför att bilda dig din egen uppfattning och inte enbart förlita dig på information häri. En fond med riskklass 6-7 kan både minska och öka kraftigt i värde, på grund av sin sammansättning och de förvaltningsmetoder som används.
Faktablad, informationsbroschyrer och fondbestämmelser för Swedbank Roburs fonder finns att hämta hos din återförsäljare eller på swedbankrobur.se/fondlista. Vid en placering i utländska värdepapper kan utfallet även påverkas av förändringar i respektive lands valutakurs.

Läs även Viktig information om Investeringsrekommendationer

Läs även Viktig information om Aktiellt nedan