Vill du veta mer om coronakrisens följder för börsen och hur du kan agera med ditt sparande? Eller hur Swedbank Roburs fondförvaltare hanterar sina innehav under pågående oro? Kanske är du nyfiken på att lära dig mer om de spännande bolagen Nobina, Nyfosa och Ahlstrom-Munksjö, direkt från vd:arna själva? 

I så fall är vårens Aktie-TV definitivt något för dig! Det alltid hett efterlängtade programmet produceras av Swedbank två gånger per år, och på grund av rådande börsoro är denna sändning någonting alldeles extra. Ovanstående är bara ett litet axplock av vad du får se i programmet. 

Vårens Aktie-TV är fullkomligt späckat med tips för pension och sparande, placeringar, aktieanalyser, omvärldsspaning, nya spännande erbjudanden och tjänster från Swedbank, och mycket, mycket mer. Programmet är ett utmärkt sätt att ta tempen på marknaden och lära dig mer om sparande, börs och placeringar. Har du missat sändningen gör det ingenting alls. 

Du kan nämligen enkelt titta på Aktie-TV när som helst.

Och ett sista tips. Du vet att du hittar alla våra sändningar samlat på ett ställe: https://www.swedbank-aktiellt.se/swedbank-tv/

Ha så kul och trevlig helg!

Månadsspara långsiktigt i fonder

Det bästa sparandet är det som blir av. Så starta ett månadssparande där pengarna dras automatiskt från ditt lönekonto och placeras i de fonder du väljer.

  • Tar minimalt med tid.
  • Du sprider risken över tid.
  • Sparandet blir av!

Viktig information

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i aktier och fonder kan både minska och öka i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Du rekommenderas därför att bilda dig din egen uppfattning och inte enbart förlita dig på information häri. En fond med riskklass 6-7 kan både minska och öka kraftigt i värde, på grund av sin sammansättning och de förvaltningsmetoder som används.
Faktablad, informationsbroschyrer och fondbestämmelser för Swedbank Roburs fonder finns att hämta hos din återförsäljare eller på swedbankrobur.se/fondlista. Vid en placering i utländska värdepapper kan utfallet även påverkas av förändringar i respektive lands valutakurs.

Läs även Viktig information om Investeringsrekommendationer

Läs även Viktig information om Aktiellt nedan