- Givetvis finns all information som publiceras i Aktiellt fortfarande på den vanliga löpsedeln, men vi har skapat den nya samlingssidan för att underlätta för läsarna att skapa sig en samlad bild av all information som rör börsoron, säger Per Eklund, redaktör och ansvarig för Aktiellt. 

han fortsätter

- Här kommenterar löpande bankens Aktie- och Marknadsstrateger, våra ekonomer, Roburs förvaltare och många fler vad som händer. Vi twittrar också löpande ut våra kommentarer, analyser och artiklar från vårt twitterkonto @Aktiellt så här finns ytterligare en kanal att följa oss i. 

Till samlingssidan Börsoron 2020

Månadsspara långsiktigt i fonder

Det bästa sparandet är det som blir av. Så starta ett månadssparande där pengarna dras automatiskt från ditt lönekonto och placeras i de fonder du väljer.

  • Tar minimalt med tid.
  • Du sprider risken över tid.
  • Sparandet blir av!

Viktig information

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i aktier och fonder kan både minska och öka i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Du rekommenderas därför att bilda dig din egen uppfattning och inte enbart förlita dig på information häri. En fond med riskklass 6-7 kan både minska och öka kraftigt i värde, på grund av sin sammansättning och de förvaltningsmetoder som används.
Faktablad, informationsbroschyrer och fondbestämmelser för Swedbank Roburs fonder finns att hämta hos din återförsäljare eller på swedbankrobur.se/fondlista. Vid en placering i utländska värdepapper kan utfallet även påverkas av förändringar i respektive lands valutakurs.

Läs även Viktig information om Investeringsrekommendationer

Läs även Viktig information om Aktiellt nedan