Klicka här för att komma till sidan där du kan anmäla dig till våra e-postutskick.

För den som vill hålla sig uppdaterad om veckans börshändelser är Aktiellts veckobrev ett enkelt och smidigt sätt att få det viktigaste levererat direkt i epostens inkorg. Veckobrevet innehåller de mest lästa artiklarna och bloggarna från bankens Aktie- och Marknadsstrateger, Roburs fondförvaltare, vår privatekonom och många fler

- Många uppskattar Veckomejlet och våra andra prenumerationstjänster. Vi ser dock att informationsbehovet i och med marknadsoron är ovanligt stort och för att hjälpa våra läsare  har vi nu beslutat att skicka ut mejlet mera frekvent, säger Per Eklund, redaktör och ansvarig för Aktiellt.

Om du redan prenumererar på Veckomejlet behöver du inte göra någonting för att få det oftare, och Aktiellts andra prenumerationstjänster påverkas inte av att veckobrevet skickas ut oftare under en tid. 

Om du vill ha Veckomejlet eller hålla dig uppdaterad om marknaden på flera sätt, så är det enkelt och gratis. Allt du behöver göra är att ange förnamn, efternamn, och e-postadress. 

Månadsspara långsiktigt i fonder

Det bästa sparandet är det som blir av. Så starta ett månadssparande där pengarna dras automatiskt från ditt lönekonto och placeras i de fonder du väljer.

  • Tar minimalt med tid.
  • Du sprider risken över tid.
  • Sparandet blir av!

Viktig information

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i aktier och fonder kan både minska och öka i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Du rekommenderas därför att bilda dig din egen uppfattning och inte enbart förlita dig på information häri. En fond med riskklass 6-7 kan både minska och öka kraftigt i värde, på grund av sin sammansättning och de förvaltningsmetoder som används.
Faktablad, informationsbroschyrer och fondbestämmelser för Swedbank Roburs fonder finns att hämta hos din återförsäljare eller på swedbankrobur.se/fondlista. Vid en placering i utländska värdepapper kan utfallet även påverkas av förändringar i respektive lands valutakurs.

Läs även Viktig information om Investeringsrekommendationer

Läs även Viktig information om Aktiellt nedan