Klimatförändringarna är med stor sannolikhet den största utmaningen vi har globalt. Det kommer att krävas stora investeringar och de bolag som kan komma med de bästa lösningarna har stora möjligheter att bli bra investeringar.

Robert Slorach som förvaltar fonden kommer att berätta varför det är intressant att investera i omställningen till en mer hållbar energiförsörjning. Du får också veta mer om vilken typ av bolag fonden investerar i och hur han gör för att identifiera de som han tror kommer att bli framtidens vinnare inom sektorn.

Datum och tid: Onsdagen den 18 november, kl. 8.30 till 9.30

Anmälan: Klicka här för att anmäla dig

När du anmäler dig får du länken till webbinariet i bekräftelsen. Du får även en påminnelse 15 minuter innan vi startar.

Har du ingen möjlighet att se webbinariet live finns det även möjligt att se det i efterhand. Om du anmäler dig så får du ett mejl när den inspelade versionen finns tillgänglig.

Swedbank Robur Transition Energy A

1 mån
-0,76%
3 mån
-9,17%
i år
-4,09%
1 år
-
3 år
-
5 år
-
rating
-
hållbarhet
risk
1234567
kurs
19,70
sharpe
-
förv.avg.
1,25%
Transition Energy är en aktivt förvaltad aktiefond som huvudsakligen placerar i små och stora bolag i olika branscher globalt utifrån temat hållbar energiomställning. Fonden placerar i bolag som genom sina produkter, t…

Swedbank kommer som personuppgiftsansvarig, behandla de personuppgifter du lämnar i samband med anmälan till det aktuella eventet, enbart i syfte att administrera anmälan. För mer information, kontakta oss eller läs på swedbank.se/gdpr

Månadsspara långsiktigt i fonder

Det bästa sparandet är det som blir av. Så starta ett månadssparande där pengarna dras automatiskt från ditt lönekonto och placeras i de fonder du väljer.

  • Tar minimalt med tid.
  • Du sprider risken över tid.
  • Sparandet blir av!

Viktig information

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonder kan både minska och öka i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Du rekommenderas därför att bilda dig din egen uppfattning och inte enbart förlita dig på information häri. En fond med riskklass 6-7 kan både minska och öka kraftigt i värde, på grund av sin sammansättning och de förvaltningsmetoder som används.
Faktablad, informationsbroschyrer och fondbestämmelser för Swedbank Roburs fonder finns att hämta hos din återförsäljare eller på swedbankrobur.se/fondlista.

Läs även Viktig information om Aktiellt nedan