Förra veckan var det äntligen dags för höstens Aktie-TV, och som vanligt var tittarintresset stort. På förra veckans fråga svarade närmare hälften av Aktiellts läsare att de tänkte se programmet om aktier, fonder och sparande som alltid är späckat med högaktuella ämnen och spännande gäster.

Av de totalt 44 procent som svarar att de tänker se programmet uppger 10 procentenheter att de aldrig missar en sändning, medan 7 procentenheter av läsarna svarar att de absolut tänker se programmet och ser särskilt fram emot fördjupningarna. 

Ytterligare 11 procent svarar att de tänker se programmet då de oftast gör det, medan 16 procent av läsarskaran svarar att de inte hade tid att titta i onsdags men tänker göra det senare. Detta är ingen dålig idé alls, då det går utmärkt att se Aktie-TV i efterhand när du vill och hur många gånger som helst. 

Följ bara denna länk  

Eller hitta alla Swedbanks tv-sändningar sparade på ett ställe genom att klicka här: 

https://www.swedbank-aktiellt.se/swedbank-tv/ 

Hur ser det ut bland de som inte svarade att de tänkte titta på Aktie-TV då? 27 procentenheter svarade att de inte brukar se programmet, men hela 29 procentenheter svarar att de inte vet vad Aktie-TV är för något. Detta är synd, då Aktie-TV är ett riktigt sevärt program som bara produceras av Swedbank två gånger per år, och höstens avsnitt som sändes i onsdag är något alldeles extra. 

Lyckligtvis går det som sagt att se programmet i efterhand, så passa på att titta på höstens stora aktiefest! Följ med när vi träffar fondförvaltare, börs-vd:ar, aktieanalytiker, Swedbanks strateger och experter, och många fler spännande gäster. 

Läs den här artikeln för att se vad höstens Aktie-TV handlar om


Så här svarade läsarna på förra veckans fråga:

Ska du titta på Aktie-TV på onsdag klockan 18.30?

  • Ja, självklart. Jag missar aldrig en sändning 10%
  • Ja absolut. Jag ser särskilt fram emot fördjupningarna 7%
  • Ja, jag tittar oftast på programmet 11%
  • Nej, jag har inte tid på onsdag, men tittar efteråt 16%
  • Nej, jag brukar inte se programmet 27%
  • Vad är Aktie-TV? 29%

Månadsspara långsiktigt i fonder

Det bästa sparandet är det som blir av. Så starta ett månadssparande där pengarna dras automatiskt från ditt lönekonto och placeras i de fonder du väljer.

  • Tar minimalt med tid.
  • Du sprider risken över tid.
  • Sparandet blir av!

Viktig information

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i aktier och fonder kan både minska och öka i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Du rekommenderas därför att bilda dig din egen uppfattning och inte enbart förlita dig på information häri. En fond med riskklass 6-7 kan både minska och öka kraftigt i värde, på grund av sin sammansättning och de förvaltningsmetoder som används.
Faktablad, informationsbroschyrer och fondbestämmelser för Swedbank Roburs fonder finns att hämta hos din återförsäljare eller på swedbankrobur.se/fondlista. Vid en placering i utländska värdepapper kan utfallet även påverkas av förändringar i respektive lands valutakurs.

Läs även Viktig information om Investeringsrekommendationer

Läs även Viktig information om Aktiellt nedan