Är du nyfiken på USA-valet och pandemins påverkan på börs och världsekonomi, eller hur ledare för de spännande bolagen SBB, BillerudKorsnäs och BHG Group ser på framtiden? Är du intresserad av hur Swedbank Roburs fondförvaltare resonerar kring innehaven, och varför Swedbank Robur lägger så stort fokus på klimat och hållbarhet i sin förvaltning? Gillar du spel och gamingaktier?

Då är Aktie-TV definitivt något för dig! Ovanstående är nämligen bara ett litet axplock av allt det högintressanta och användbara innehåll som höstens program bjuder på. Det vankas även tips för unga aktiesparare, strategier för regions- och tillgångsallokering, skillnader mellan kvinnors och mäns sparande, djupdykningar i verkstads- och skogssektorerna, tips om Swedbanks senaste funktioner och tjänster, och mycket mer. 

Aktie-TV produceras av Swedbank två gånger per år, och är hett efterlängtat bland tittare intresserade av börs, sparande och placeringar. Såg du inte programmet i onsdags gör det ingenting alls.  

Du kan nämligen enkelt titta på Aktie-TV när som helst.

Och ett sista tips. Du kan hitta alla Swedbanks tv-sändningar samlade på ett ställe: https://www.swedbank-aktiellt.se/swedbank-tv/

Ha så kul och trevlig helg! 

Månadsspara långsiktigt i fonder

Det bästa sparandet är det som blir av. Så starta ett månadssparande där pengarna dras automatiskt från ditt lönekonto och placeras i de fonder du väljer.

  • Tar minimalt med tid.
  • Du sprider risken över tid.
  • Sparandet blir av!

Viktig information

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i aktier och fonder kan både minska och öka i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Du rekommenderas därför att bilda dig din egen uppfattning och inte enbart förlita dig på information häri. En fond med riskklass 6-7 kan både minska och öka kraftigt i värde, på grund av sin sammansättning och de förvaltningsmetoder som används.
Faktablad, informationsbroschyrer och fondbestämmelser för Swedbank Roburs fonder finns att hämta hos din återförsäljare eller på swedbankrobur.se/fondlista. Vid en placering i utländska värdepapper kan utfallet även påverkas av förändringar i respektive lands valutakurs.

Läs även Viktig information om Investeringsrekommendationer

Läs även Viktig information om Aktiellt nedan