Är du intresserad av aktier, börs och placeringar så borde du inte missa Aktiellts aktieflik. Härifrån hittar du nämligen enkelt vidare till massvis med matnyttiga verktyg och information för att hjälpa dig i ditt sparande. 

Genom att klicka på fliken Aktier uppe i Aktiellts vänstra hörn öppnar sig nämligen tre val. Klickar du vidare till Analyser kommer du till samlingssidan för de många olika analyserna som produceras av Swedbank och samarbetspartnern Kepler Cheuvreux. Via Dagens Analyser och Rekommendationslistan hittar du aktuella aktieanalyser, riktkurser och annan information om bolagen som är under bevakning. I den här underfliken hittar du även analyser kopplade till trading och teknisk analys, Investeringsstrategin, konjunkturprognoser, och mycket mer. 

Klickar du dig istället vidare till Inspiration så kommer du till en sida för hjälpmedel för att inspirera till nya investeringar. Här listas exempelvis kursraketer, mest ägda amerikanska aktier, Swedbanks Fokusportfölj och Sektorfavoriter, och mycket mer. Bara att ta en titt.

Under fliken Utbildning finns material för att lära dig mer om aktier. Swedbanks Aktieskola, genomgångar av nyckeltal och värderingsmått, samt börspsykologi och handelsstrategier är bara ett axplock av allt spännande och användbart du hittar här.  

Allt detta är fritt tillgängligt. Så det är bara att hugga in! 

Klicka här för att komma direkt till aktiefliken.

Viktig information

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En placering i aktier innebär ett risktagande och du kan förlora hela eller delar av det investerade kapitalet. Vid en placering i utländska värdepapper kan utfallet även påverkas av förändringar i respektive lands valutakurs.

Läs även Viktig information om Investeringsrekommendationer

Läs även Viktig information om Aktiellt nedan