Hur jobbar en fondförvaltare som fokuserar på småbolag, och vilka anledningar finns det att spara i en sådan fond? Hur gör man för att hitta troliga vinnaraktier bland bolag som bidrar omställningen till ett förnybart energisystem? 

Detta är bara ett axplock av de många spännande och intressanta ämnen som tas upp i våra webbinarier, alltså nätbaserade föreläsningar, med Swedbank Roburs fondförvaltare. 

Via fliken Webbinarium kan du båda anmäla dig till kommande webbinarier och titta på vårt stora och växande bibliotek av de som sänts tidigare. Så varför inte ta dig en titt, och prova på ett nytt och roligt sätt att lära dig om fonder och placerande? 

Kom till fliken Webbinarium under fonder genom att klicka här. 

Glöm inte bort att anmäla dig om du vill se ett kommande webbinarium, så får du en påminnelse när det börjar bli dags! 

Månadsspara långsiktigt i fonder

Det bästa sparandet är det som blir av. Så starta ett månadssparande där pengarna dras automatiskt från ditt lönekonto och placeras i de fonder du väljer.

  • Tar minimalt med tid.
  • Du sprider risken över tid.
  • Sparandet blir av!

Viktig information

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonder kan både minska och öka i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Du rekommenderas därför att bilda dig din egen uppfattning och inte enbart förlita dig på information häri. En fond med riskklass 6-7 kan både minska och öka kraftigt i värde, på grund av sin sammansättning och de förvaltningsmetoder som används.
Faktablad, informationsbroschyrer och fondbestämmelser för Swedbank Roburs fonder finns att hämta hos din återförsäljare eller på swedbankrobur.se/fondlista.

Läs även Viktig information om Aktiellt nedan