Vaccineringen fortgår och bidrar till förväntningar om en normaliserad värld. Samtidigt så utökas de enorma stimulanserna och börserna sätter nya rekord gång på gång. Men som vanligt finns det orosmoln på himlen. Riskeras det bakslag i form av nya mutationer? Kommer stimulanserna att mynna ut i en kraftigt stigande inflation som kan tvinga centralbankerna till åtstramningar? Befinner sig marknaden i slutet på uppgången eller kommer förbättringarna att tala för aktier även framöver?

Välkommen till en presentation av Swedbanks nya Investeringsstrategi där Mattias Isakson, chef för Strategi & Allokering tillsammans med Johannes Bjerner, investeringsstrateg och Daniel Grythberg, ränte- och kreditstrateg, går igenom hur Swedbank ser på omvärlden och investeringar framöver. 


Välkommen till vårt webbinarium onsdag den 5 maj, kl. 09:00 till 10:00

Anmäl dig genom att klicka här.

Du slussas då vidare till plattformen ON24 där du registrerar dig. När du anmäler dig får du länk till webbinariet i bekräftelsen. Du får även en påminnelse 15 minuter innan vi startar. 

Kan du inte delta när webbinariet sänds finns det även möjligt att se det i efterhand på www.swedbank.se/webbinarium

Månadsspara långsiktigt i fonder

Det bästa sparandet är det som blir av. Så starta ett månadssparande där pengarna dras automatiskt från ditt lönekonto och placeras i de fonder du väljer.

  • Tar minimalt med tid.
  • Du sprider risken över tid.
  • Sparandet blir av!

Viktig information

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i aktier och fonder kan både minska och öka i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Du rekommenderas därför att bilda dig din egen uppfattning och inte enbart förlita dig på information häri. En fond med riskklass 6-7 kan både minska och öka kraftigt i värde, på grund av sin sammansättning och de förvaltningsmetoder som används.
Faktablad, informationsbroschyrer och fondbestämmelser för Swedbank Roburs fonder finns att hämta hos din återförsäljare eller på swedbankrobur.se/fondlista. Vid en placering i utländska värdepapper kan utfallet även påverkas av förändringar i respektive lands valutakurs.

Läs även Viktig information om Investeringsrekommendationer

Läs även Viktig information om Aktiellt nedan