-Det som talar för tillväxtmarknader är att dessa har en ekonomisk tillväxt som är högre än i mer utvecklade länder och de har generellt en folkrik och ung befolkning, vilket är viktigt för arbetskraft och privatkonsumtion. Det som gör småbolag extra intressanta är bland annat att bolagen ofta är undervärderade och det är färre analytiker som följer dem, säger förvaltaren Jens Barnevik.

Välkomna att lyssna vad Jens har mer att berätta om sitt arbete som förvaltare för fonden som startade för drygt två år sedan. Han berättar om hur han hittar och analyserar bolagen, hur portföljen ser ut och vilka risker och möjligheter ser han framöver för småbolagen i tillväxtmarknaderna.

Anmäl dig till webbinariet om Small Cap Emerging Markets här

Här kan du se tidigare sändningar i efterhand

Swedbank Robur Small Cap Emerging Markets A

1 mån
+3,97%
3 mån
+6,97%
i år
+11,83%
1 år
+29,32%
3 år
-
5 år
-
rating
-
hållbarhet
-
risk
1234567
kurs
119,61
sharpe
-
förv.avg.
1,42%
Small Cap Emerging Markets är en aktivt förvaltad aktiefond som huvudsakligen placerar i små och medelstora bolag i olika branscher globalt med inriktning mot tillväxtmarknadsländer. Upp till 20 % av fondens tillgångar…

Månadsspara långsiktigt i fonder

Det bästa sparandet är det som blir av. Så starta ett månadssparande där pengarna dras automatiskt från ditt lönekonto och placeras i de fonder du väljer.

  • Tar minimalt med tid.
  • Du sprider risken över tid.
  • Sparandet blir av!

Viktig information

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonder kan både minska och öka i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Du rekommenderas därför att bilda dig din egen uppfattning och inte enbart förlita dig på information häri. En fond med riskklass 6-7 kan både minska och öka kraftigt i värde, på grund av sin sammansättning och de förvaltningsmetoder som används.
Faktablad, informationsbroschyrer och fondbestämmelser för Swedbank Roburs fonder finns att hämta hos din återförsäljare eller på swedbankrobur.se/fondlista.

Läs även Viktig information om Aktiellt nedan