MORGONRÅDET - ANALYS

Millicom Int Cellular

Publiceringsdatum 2010-10-14
Rekommendation:
MINSKA
(MINSKA)
Riktkurs:
621,5 SEK
Aktiekurs:
662 SEK
Analytiker:
Sven Sköld

Fokus på 2011, men låga förväntningar

Pil Vi förväntar oss ett stark Q3 från Millicom, men inget som driver aktien. Koncernens EBITDA-marginal bör kunna slå ett nytt rekord, men detta förväntar sig marknaden. Organisk tillväxt i lokal valuta kommer att vara i fokus i Q3. Ledningens generella framtidsbedömning (från kapitalmarknadsdagen i Tanzania) för 2011 är relativt försiktig vad gäller koncernmarginalerna. Vi upprepar riktkursen 87 USD. Rekommendationen Minska upprepas, av värderingsskäl.

Handla
Millicom International Cellular (MIC SDB)

Läs mer i Morgonrådet från Swedbank Vad betyder bankens förslag? Ansvarsbegränsning