Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen.
Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer om cookies och hur du kan stänga av dem
Ok
MORGONRÅDET - ANALYS

Nordea

Publiceringsdatum 2011-10-20
Rekommendation:
KÖP
(KÖP)
Riktkurs:
65 SEK
Aktiekurs:
56.45 SEK
Analytiker:
Christian Hall

Högre avkastning på eget kapital

Pil Kärnsiffrorna för Q3 var i stort sett i nivå med våra estimat och vi gör bara marginella justeringar av våra estimat för 2012-13. Det svaga nettoresultatet av finansiella transaktioner kommer att svänga om framöver, åtminstone delvis, om marknaden normaliseras. Den attraktiva värderingen och den starka fokuseringen på åtgärder som höjer avkastningen på eget kapital gör att vi upprepar Köp och riktkursen 65 SEK. Kapitalmarknadsdagen den 26 oktober kan komma att höja förtroendet för avkastningen på eget kapital för 2012-13, och därmed lyfta aktien.

Handla
Nordea Bank (NDA SEK)

Läs mer i Morgonrådet från Swedbank Vad betyder bankens förslag? Ansvarsbegränsning