MORGONRÅDET - ANALYS

Beijer Electronics

Publiceringsdatum 2012-07-16
Rekommendation:
KÖP
(KÖP)
Riktkurs:
72 SEK
Aktiekurs:
61 SEK
Analytiker:
Håkan Wranne

Svagt Q2 borde vara lågvattenmärke

Pil Beijer Electronics Q2 rapport var en besvikelse, då den rapporterade vinsten var lägre främst på grund av låg försäljning och låga marginaler i Automation. Företaget fortsätter att investera inom försäljningsområdet och inom forskning och utveckling, detta sätter press på marginalerna i den för närvarande svaga marknaden. På den ljusa sidan, HMI fortsätter sin återhämtning och bolaget tar viktiga ordar inom IDC. Vi sänker vår riktkurs till 72 (75) SEK men behåller vår Köp rekommendation.

Handla
Beijer Electronics (BELE)

Läs mer i Morgonrådet från Swedbank Vad betyder bankens förslag? Ansvarsbegränsning