Vi har filtrerat fram 16 nordiska bolag - 13 svenska, 2 norska och 1 finskt. Bland dem hittar du elva köprekommendationer, fyra behåll- och en minska rekommendation.

Alla kanske inte har så mycket kvar till målkurs och några har till och med passerat den men nu är det ju rapporttider och allt kan hända.

Var du hittar dem?

Kolla in Inspirationsfliken eller följ länken nedan.

Nordiska bolag runt 52 veckors högsta


Med hopp om en bra helg
Per

Läs fler blogginlägg av Per Eklund Alla blogginlägg

Viktig information

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En placering i aktier innebär ett risktagande och du kan förlora hela eller delar av det investerade kapitalet. Vid en placering i utländska värdepapper kan utfallet även påverkas av förändringar i respektive lands valutakurs.

All information i denna blogg är sammanställd från källor som Swedbank bedömer som tillförlitliga. Swedbank kan dock inte garantera att informationen är korrekt. Åsikterna är skribentens egna och behöver inte sammanfalla med Swedbanks. Informationen i bloggen är inte avsedd att utgöra rådgivning och du bör alltid ta del av övrigt marknadsföringsmaterial innan du väljer att göra en investering i någon produkt eller något bolag som omnämns i bloggen.

Läs även Viktig information om Investeringsrekommendationer

Läs även Viktig information om Aktiellt nedan