Detta innebär att om man försöker att logga in i den gamla appen torsdag 9/5, så kommer man att mötas av ett felmeddelande.

Vi har tidigare meddelat den 7/5 som datum för stängning, men för att undvika avbrott under handelsdagen har vi flyttat tiden till torsdag 9/5 kl 08.

Sedan lång tid fungerar det bra att handla med värdepapper och fonder samt överblicka ditt sparande i den vanliga appen för privatpersoner.

Vi hoppas att vi genom att stänga den gamla kan frigöra resurser för att accelerera utvecklingen av sparande och placeringsdelarna i den ”vanliga” privatappen.

Välkommen in i den mobila aktiehandelns nya hem.

Lycka till med affärerna!

Läs fler blogginlägg av Erik Hermansson Alla blogginlägg

Viktig information

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En placering i aktier innebär ett risktagande och du kan förlora hela eller delar av det investerade kapitalet. Vid en placering i utländska värdepapper kan utfallet även påverkas av förändringar i respektive lands valutakurs.

All information i denna blogg är sammanställd från källor som Swedbank bedömer som tillförlitliga. Swedbank kan dock inte garantera att informationen är korrekt. Åsikterna är skribentens egna och behöver inte sammanfalla med Swedbanks. Informationen i bloggen är inte avsedd att utgöra rådgivning och du bör alltid ta del av övrigt marknadsföringsmaterial innan du väljer att göra en investering i någon produkt eller något bolag som omnämns i bloggen.

Läs även Viktig information om Investeringsrekommendationer

Läs även Viktig information om Aktiellt nedan