Möt Swedbank Roburs förvaltare

Observera att investering i fonder alltid innebär en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning, och du kan förlora hela eller delar av ditt investerade kapital. Läs mer
Nedan hittar du våra kommande och tidigare webbinarium.
Glöm inte bort att anmäla dig, så får du en påminnelse när det börjar bli dags för webbinariumet!

Kommande webbinarium

Onsdagen den 24 mars 2021
🕣08:30–09:30
Möt Jens Barnevik, förvaltare av Swedbank Robur Small Cap Emerging Markets
Swedbank Roburs fond Small Cap Emerging Markets är en fond som investerar i små och medelstora bolag i de delar av världen som växer snabbast.

-Det som talar för tillväxtmarknader är att dessa har en ekonomisk tillväxt som är högre än i mer utvecklade länder och de har generellt en folkrik och ung befolkning, vilket är viktigt för arbetskraft och privatkonsumtion. Det som gör småbolag extra intressanta är bland annat att bolagen ofta är undervärderade och det är färre analytiker som följer dem, säger förvaltaren Jens Barnevik.

Välkomna att lyssna vad Jens har mer att berätta om sitt arbete som förvaltare för fonden som startade för drygt två år sedan. Han berättar om hur han hittar och analyserar bolagen, hur portföljen ser ut och vilka risker och möjligheter ser han framöver för småbolagen i tillväxtmarknaderna.

Tidigare webbinarium

17 februari 2021
Möt Malin Hallén och Johan Alm, förvaltare av Swedbank Robur Selection
20 januari 2021
Möt Niklas Larsson, förvaltare av Swedbank Robur Småbolagsfond Global
16 december 2020
Möte Henrik Nyblom, förvaltare av Swedbank Robur Ny Teknik
3 december 2020
Möt Henrik Carlman, förvaltare av Swedbank Robur Microcap
18 november 2020
Möt Robert Slorach, förvaltare av Swedbank Robur Transition Energy
20 oktober 2020
Möt Henrietta Theorell, förvaltare av Swedbank Robur Småbolagsfond Sverige
16 september 2020
Möt Fredrik Myrén, förvaltare av Swedbank Robur Global Emerging Markets

Viktig information

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonder kan både minska och öka i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Du rekommenderas därför att bilda dig din egen uppfattning och inte enbart förlita dig på information häri. En fond med riskklass 6-7 kan både minska och öka kraftigt i värde, på grund av sin sammansättning och de förvaltningsmetoder som används.
Faktablad, informationsbroschyrer och fondbestämmelser för Swedbank Roburs fonder finns att hämta hos din återförsäljare eller på swedbankrobur.se/fondlista.

Läs även Viktig information om Aktiellt nedan