Webbinarium om Privatekonomi

Observera att investering i värdepapper alltid innebär en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning, och du kan förlora hela eller delar av ditt investerade kapital. Läs mer
I våra webbinarer får du träffa våra specialister som ger dig inspiration och kunskap inom sitt område.
Glöm inte bort att anmäla dig, så får du en påminnelse när det börjar bli dags för webbinariumet!

Kommande webbinarium

Nu på onsdag:
10 mars 2021
🕘09:00–10:00
Missa inte webbinarium om Swedbanks Investeringsstrategi
En del frågetecken har rätas ut medan nya tillkommit, allt medan de globala börserna fortsatt sin stigande resa. Med en konjunktur som fortsätter förbättras, vinsttillväxt och ytterligare stimulanser från såväl stater som centralbanker finns det faktorer som talar för en fortsatt positiv börsutveckling. Men i andra vågskålen riskerar nya mutationer av coronaviruset att skapa ytterligare nedstängningar av ekonomierna, och frågan är hur länge det går att bibehålla omfattande stimulanser för att hålla ekonomierna under armarna.

På webbinariet får du ta del av hur Swedbanks strateger anser att man som investerare bör manövrera i marknaderna framöver. Talare är Investeringsstrateger Johannes Bjerner och Daniel Grythberg samt Mattias Isakson, Chef Strategi & Allokering.

Välkommen till vårt webbinarium, onsdagen den 10 mars kl. 09:00 till 10:00.
Tisdagen den 16 mars 2021
🕕18:00–18:45
"Mamma, kan du swisha mig 100 spänn?" Missa inte webbinarium om privatekonomi för unga
Är det dags att prata pengar och ekonomi där hemma? Nu bjuder vi in dig som premiumkund och din tonåring till en egen session med Swedbank och sparbankernas privatekonom Arturo Arques.

Hur lär man sig förstå pengars värde? Låt dig inspireras till att ta kommandot över din ekonomi för att kunna göra det du verkligen vill och undvika fallgropar. Med koll på pengarna så mår du bättre och ökar chanserna att skapa det liv du vill leva. Allt blir helt enkelt lite roligare! Passa på och ställ era frågor direkt i chatten.

Välkomna till vårt webbinarium, tisdag den 16 mars kl. 18:00 till 18:45.
Fredagen den 19 mars 2021
🕘09:00–09:45
Missa inte webbinarium om framtidsutsikterna för bostadsmarknaden
Med stigande priser och historiskt låga räntor har bostadsmarknaden blomstrat de senaste åren. Men hur länge kommer trenden hålla i sig och vad händer sen? Välkommen till ett webbinarium som beskriver framtidsutsikterna på bostadsmarknaden och hushållens boendeekonomi.

Med som experter gästar Arturo Arques, Swedbank och sparbankernas privatekonom, och Maria Wallin Fredholm, ekonom på Swedbank Makroanalys. Moderator är Mattias Persson, Chefsekonom och Global chef Swedbank Makroanalys.

Du kan ställa en fråga till talarna när du anmäler dig och det finns även möjlighet att ställa frågor direkt under sändningen via en chattfunktion.

Välkommen till vårt webbinarium, fredag den 19 mars kl. 09:00 till 09:45.
Tisdagen den 23 mars 2021
🕕18:00–19:00
De första stegen - missa inte webbinarium om att komma igång med aktiesparande
Varför ska man investera i aktier och vilka fördelar och nackdelar finns? Välkommen till en livesänding där du får tipsen som hjälper dig att komma igång!

Tove Zander, ungdomsansvarig på Swedbank går igenom grunderna för att starta ett sparande med aktier och förklarar hur de fungerar. Du kommer att kunna ställa dina frågor direkt via en chatt.

Välkommen till vårt webbinarium tisdag den 23 mars, kl. 18:00 till 19:00.
Torsdagen den 25 mars 2021
🕒15:00–16:00
Bli bättre på digital ekonomi - delta i webbinarium
Med digitala banktjänster kan din vardag bli enklare. Vill du få hjälp att komma igång? Du får även råd kring säkerhet på nätet och hur du bäst skyddar dig.

Välkommen att delta i en kostnadsfri livesänd föreläsning. Du deltar via din dator, telefon eller läsplatta. Välj det tillfälle som passar dig och registrera din e-postadress. Webbinariet leds av Sofia Kristiansson.

Du kan också registrera dig på swedbank.se/digitalekonomi

Välkommen torsdag den 25 mars, kl. 15:00 till 16:00.

Tidigare webbinarium

25 februari 2021
Missa inte torsdagens webbinarium om digitala banktjänster
23 februari 2021
Ny chans se webbinarium om ekonomisk politik i spåren av coronakrisen
3 februari 2021
Missa inte onsdagens webbinarium om privatekonomi och trygghet
29 januari 2021
Ljuset i tunneln – missa inte webbinariet om Swedbanks konjunkturrapport
27 januari 2021
Ny chans se fulltecknat webbinarium om pension

Viktig information

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både minska och öka i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Du rekommenderas därför att bilda dig din egen uppfattning och inte enbart förlita dig på information häri. En fond med riskklass 6-7 kan både minska och öka kraftigt i värde, på grund av sin sammansättning och de förvaltningsmetoder som används.
Faktablad, informationsbroschyrer och fondbestämmelser för Swedbank Roburs fonder finns att hämta hos din återförsäljare eller på swedbankrobur.se/fondlista. Vid en placering i utländska värdepapper kan utfallet även påverkas av förändringar i respektive lands valutakurs.

Läs även Viktig information om Investeringsrekommendationer

Läs även Viktig information om Aktiellt nedan