Swedbank TV

26 februari 2021

Energiomställning, en stark trend

Intresset för investeringar i bolag verksamma inom omställningen till en fossilfri värld är stort och utvecklingen i den typen av bolag har varit stark den senaste tiden. Lyssna på vad Swedbank Robur har att berätta om drivkrafterna och framtiden.
23 februari 2021

Utblick – räntor och inflation i fokus

Stigande långräntor och inflationsoro har blivit snackisar på marknaden. Hur ligger det egentligen till, och vad kan följderna bli för börsen? Få reda på detta och mer i veckans Utblick, med Swedbanks experter Daniel Grythberg och Robert Oldstrand.
11 februari 2021

Digitaliseringstrenden – hur starkt är den?

Bolag med fokus på ny teknik och innovation har haft en bra utveckling, inte bara under förra året utan det senaste decenniet. Hur ser förutsättningarna ut framåt, vilka trender och drivkrafter finns? Lyssna på en intervju från Swedbank Robur på de…
25 november 2020

Går avkastning och hållbarhet hand i hand?

Hur skapar man värde genom att fokusera på hållbarhet i sin fondförvaltning? Så här beskriver Swedbank Roburs VD hur hon ser på det. Kolla gärna in hela Aktie-TV via länken nedan.
25 november 2020

Aktie-TV - Tove Zander om unga, sparande och placera

Aktie-TV har fått en längre intervju med Tove Zander, Segmentsansvarig unga, som bland annat berättar om unga vuxna har koll på sin privatekonomi och om man verkligen behöver börja pensionsspara tidigt. Hon utvecklar också vilka myter och fördomar …
24 november 2020

Teknisk innovation vägen framåt

Vi har haft ett turbulent år inte minst i USA. Hur agerar man då i denna marknad när man ska hitta guldkornen oavsett konjunktur, eller president? Här berättar vi om vad vi fokuserar på i vår förvaltning. Kolla gärna in hela Aktie-TV via länken ned…
24 november 2020

En mix som skapar möjligheter

Europa, en marknad med olika länder, kulturer och inte minst många spännande småbolag. Lyssna på Swedbank Robur om året som gått och den fortsatta resan framåt. Kolla gärna in hela Aktie-TV via länken nedan.
23 november 2020

Framgångsrika placeringar på den amerikanska marknaden

Vi har haft ett turbulent år inte minst i USA. Hur agerar man då i denna marknad när man ska hitta guldkornen oavsett konjunktur, eller president? Här berättar vi om vad vi fokuserar på i vår förvaltning. Kolla gärna in hela Aktie-TV via länken ned…
11 november 2020

Aktie-TV - Höstens stora aktie-, fond- och sparafest

Aktie-TV bjuder på högaktuell information och inspiration om marknaden, aktier, fonder och sparande. Vi lever i en speciell tid där covid-19 påverkar oss både personligt och den värld vi lever i. Hur ska man se på börsen och världsekonomin i dessa …
30 oktober 2020

Sol, vind och energiomställning

Det finns ett stort intresse för investeringar i bolag som sitter på lösningarna på framtidens hållbara energiförsörjning. Här berättar Swedbank Robur mer om varför den typen av bolag de kan var bra för både plånbok och klimat!
13 oktober 2020

Svängiga marknader skapar möjligheter

Småbolag svänger ofta mer än stora bolag när det är stora rörelser på börsen. Lyssna på en av Swedbank Roburs förvaltare och hör hur han beskriver året som gått och den fortsatta resan framåt.
2 oktober 2020

Klimatsmarta fonder

Hållbarhet är viktigt för Swedbank Robur och nu finns en prisvärd fondfamilj, med fokus på klimatet. Urvalet i fonderna påverkas både genom att välja bort men också genom att styra mot klimatsmarta bolag, såsom bolag med låga utsläpp av växthusgase…
27 augusti 2020

Hur klarar sig de mindre bolagen i Tillväxtmarknaderna?

Bolag i tillväxtmarknader och småbolag brukar röra sig mer, både uppåt och nedåt på börsen. Lyssna på vad Swedbank Roburs förvaltare för småbolag inom Emerging Markets har att säga om hur de klarat sig den senaste tiden och läget framåt.
4 juni 2020

Microcapbolag, en lång och intressant resa

Swedbank Robur förvaltar fonder som investerar i så kallade microcapbolag. Lyssna vidare här på vad vår fondförvaltning fokuserar på vid sådana investeringar.
29 maj 2020

Företagsobligationsfonder – en del av sparandet

Det har varit stökigt i marknaden för företagsobligationer och sparare har sett större nedgångar än väntat. Vad ska man tänka på och hur ser förutsättningarna ut framåt? Lyssna på våra experter som resonerar kring ämnet.
29 maj 2020

Digital utveckling driver tekniksektorn

Teknologisektorn har gått bra under en längre tid och även klarat sig i nedgången. Lyssna på Swedbank Roburs förvaltare som berättar om framtidens trender och drivkrafter i ett globalt perspektiv.
Gå till Arkivet för fler sändningar och vidare filtreringsmöjligheter