Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i aktier och fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Läs mer

Aktie-TV - höstens stora börsfrossa

Fredagen den 11 oktober 2019
Aktie-TV bjuder som vanligt på en kavalkad av högaktuell information och inspiration om marknaden, aktier, fonder och sparande. Storytel, Holmen, Trelleborg och Peab:s VD:ar ger sin syn på utvecklingen i deras bolag just nu och framåt. Analytiker från Kepler Cheuvreux kommenterar och motiverar rekommendationerna för bolagen.

Från Robur gör förvaltaren Jens Barnevik, Small cap Emerging Markets, ett nedslag bland småbolag på tillväxtmarknader och Henrik Nyblom ger en uppdatering om teknologitunga Ny Teknik. Du möter också Fredrik Mattsson, förvaltare för Global High Dividend, som utvecklar resonemangen att fokusera på högutdelande bolag i en lågräntemiljö.

Givetvis tar vi också en resa runt jorden för att ta tempen på konjunkturen, handelskonflikter och mycket annat. Bankens strateger guidar oss om värdering, teman och vilka intressanta bolag de ser just nu på den svenska aktiemarknaden. De ger även en uppdatering av bankens Investeringsstrategi och hur man kan fördela sina pengar mellan tillgångsslagen.

Swedbanks Privatekonom Arturo Arques och Madelén Falkenhäll diskuterar den eviga frågan om pension och ger tips på hur man själv kan göra ett stresstest. Henrik Johansson, VD Unga Aktiesparare och Tove Zander, bankens ungdomsansvarige, kommer att prata om vikten av att börja spara i tid, varför aktier är ett intressant placeringsalternativ och ge konkreta tips om aktiesparande. Som vanligt kommer också ”tips från coachen” som kan underlätta och ge inspiration till ditt sparande.

Väl mött!

Viktig information

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i aktier och fonder kan både minska och öka i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Du rekommenderas därför att bilda dig din egen uppfattning och inte enbart förlita dig på information häri. En fond med riskklass 6-7 kan både minska och öka kraftigt i värde, på grund av sin sammansättning och de förvaltningsmetoder som används.
Faktablad, informationsbroschyrer och fondbestämmelser för Swedbank Roburs fonder finns att hämta hos din återförsäljare eller på swedbankrobur.se/fondlista. Vid en placering i utländska värdepapper kan utfallet även påverkas av förändringar i respektive lands valutakurs.

All information i videosändningen är sammanställd från källor som Swedbank bedömer som tillförlitliga. Swedbank och/eller personerna som uttalar sig i sändningen kan dock inte garantera att informationen är korrekt och ansvarar inte i något fall för någon direkt eller indirekt skada, kostnad, förlust eller anspråk som kan uppkomma i anledning av att en tittare tagit beslut eller agerat efter att ha sett sändningen. Åsikterna är personernas egna och behöver inte sammanfalla med Swedbanks. Informationen i sändningen är inte avsedd att utgöra rådgivning och du bör alltid ta del av ytterligare information; såsom marknadsinformation, analyser, nyheter, marknadsföringsmaterial, faktablad och det prospekt som finns utgivet för produkt som eventuellt omnämns i sändningen innan du väljer att göra en investering.

Läs även Viktig information om Investeringsrekommendationer

Läs även Viktig information om Aktiellt nedan